Școala Pentru Părinți

Status: Fundraising

Școala Pentru Părinți este singurul curs gratuit din România care oferă părinților un minim necesar de cunoștinte pentru a își educă armonios și sănătos copiii.

Suma:

200 RON

Galantomi:

1

Donatii:

3

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Școala Pentru Părinți este singurul curs gratuit din România care oferă părinților un minim necesar de cunoștinte pentru a își educă armonios și sănătos copiii.

Dezvoltăm programe de creștere a copiilor şi de întărire a unităţii familiale pentru a-i ajuta pe părinţi să-i îngrijească şi să-i protejeze pe cei mici. Împărtăşim experienţa acumulată cu organizaţiile din comunitate. Acţionăm proactiv la nivelul comunităţilor defavorizate şi susţinem actorii locali în identificarea și evaluarea nevoilor sociale şi a resurselor existente pentru îmbunătățirea situației.

Sărăcia determină de multe ori separarea, înstrăinarea sau destrămarea familiei. Aceste situații au un impact major asupra dezvoltării copiilor din familiile respective, sporesc nivelul stresului emoţional sau produc traume pe care copiii nu știu cum să le gestioneze.

Școala pentru Părinți își propune să satisfacă o nevoie pregnantă a societății actuale, în speță educația în spațiul unei familii, prin intermediul a 6 cursuri cu o durată de 6 săptămâni, structurate pe diverse categorii de vârstă a copiilor.

Misiunea Școlii pentru Părinți este de a-i sprijini pe părinți să-și crească micuții într-un mediu familial care să le asigure sănătatea emoțională și dezvoltarea armonioasă pe toate planurile.

Cursurile se adresează părinților ce caută consiliere pentru a deveni părinți responsabili.

Numarul beneficiarior acestor cursuri este de aproximativ 300.

Bugetul total necesar pentru a implementa aceste cursuri este de 80.000 EUR pentru un an si vor fi utilizati pentru plata salariilor trainerilor, logistica, inchiriere de spatiu, plata utilitati (telefoane, provider internet, curent, etc), campanii de promovare. Urmarim sa deschidem 2 scoli - la Iasi si la Craiova.

Fără îndoială, rezultatele cursurilor Școlii pentru Părinți se vor observa în societatea românească de la generație la generație.